Tel.:
GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD
GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD

De onzichtbare Verschijning van Grillsstealth&beautiful

 

Behandel uw familie

Thuis ProductenOnzichtbare Grilltoebehoren

Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk

Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk

  • Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk
  • Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk
  • Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk
  • Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk
Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk
Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangzhou
Merknaam: DY Invisible Grille
Modelnummer: DY-spoor Pal
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100sets
Prijs: 1USD/Set
Verpakking Details: De Verpakking van de leerzak
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000000pcs/per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Merknaam: DY Invisible Grille Modelnummer: DY-spoor Pal
Plaats van herkomst: Guangzhou MOQ: 100sets
Verpakking Details: Plasiczak Gewicht: 1.95kgs/Bag
Kleur: Aluminium Materiaal: Koolstofstaal
Type: 2.0~3.0mm Gebruikt voor: Onzichtbaar traliewerk
Hoog Licht:: de klemmen van de roestvrij staaldraad, kleine roestvrij staalklemmen

Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk

 

Korte beschrijving:

 

 

Als de veiligheid van uw familie en gehouden van degenen uw prioriteit is en u wilt ervoor zorgen dat zij altijd uit de manier van het kwaad zijn; dan, is het veilig om te zeggen dat u niet met onzichtbaar traliewerk kunt verkeerd gaan dat door InviZip pitzonneblinden wordt aangevuld. Simpel gezegd, zijn de bovengenoemde goederen lonende investeringen, vooral als u regelmatig huis voor het werk en andere verplichtingen verlaat.

Natuurlijk, wanneer u terugkeert, wilt u waarborgen dat het welzijn van uw gehouden van degenen evenals uw bezit (toestellen, meubilair, enz.) in geen geval worden gecompromitteerd. Dit is het waarst als u in Singapore leeft en u altijd op gaat bent.

 

Eigenschap:

 

1. Om de kinderen te verhinderen beklimmend en uitvallend.
2. Om het balkon en de vensters te verhinderen die flowerbox val uit kleden zich.
3. Psychologisch de hoogteongemak van gemakmensen.
4. Volledig gebruik van de beperkte ruimte van de balkonvensters.
5. Beïnvloed visuele domeinen en geen stedelijk landschap.
6. Het wordt verbonden met het intelligente anti-diefstal systeem.

7. Beïnvloed visuele domeinen en geen stedelijk landschap.

8. Het wordt verbonden met het intelligente anti-diefstal systeem.

9. Het is volgens de brand - hygiënevereisten.

 

Specificatie:

 

Modeltype: DY-Clip+2.0~4.0
Dikte: 2.0~4.0mm
Gewicht: ~0.8kgs/set
Gebruikt voor: Onzichtbaar Traliewerk
MOQ: 10sets, 2Bags
Type: Koolstofstaal

 

Beeld die tonen:

Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk 0

 

Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk 1

 

Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk 2

Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk 3

 

DY de onzichtbare grills is specialiseert zich in de ontwikkeling en de marketing van onzichtbare grillsproducten. Gebaseerd op meer dan tien jaar van ononderbroken ontwikkeling. DY de onzichtbare grills heeft over het hele land klanten. De producten worden uitgevoerd naar het Oosten en Oost-Azië en Zuid-Amerika en ect. Men adviseert dat de nieuwe klanten blijven toetreden. Begrijp, zullen wij de vragen en de antwoorden beantwoorden die nog daar zijn, en zich nuttig aan u hopen te zijn en samen te ontwikkelen! Onbekend, verlaat gelieve een bericht of verantwoordelijk ons te contacteren.

 

1. Wat is de onzichtbare grills?

 

De onzichtbare die grills ook als onzichtbare anti-diefstal netto worden bekend, wordt gemaakt van vaste aluminiumprofielen, en de staaldraden worden getrokken in een netwerkvorm. Omdat de staaldraden klein zijn, is het niet duidelijk van een afstand, zodat het onzichtbare effect wordt bereikt! Het product is hoofdzakelijk geschikt voor de veiligheidsbescherming van high-rise de vensters van het de bouwbalkon. Wegens zijn onzichtbaarheid, brandpreventie, schoonheid en veiligheid, wordt het over het algemeen ingestemd met door moderne families en is het beste substituut voor traditionele ijzer-aluminium-roestvrije staal anti-diefstal netten.

 

2. Wat zijn de kenmerken van onzichtbare grills?

 

Vier kenmerken van onzichtbare grills. Zij zijn onzichtbaar, vuurvast, mooi en veilig.

Heimelijkheid-omdat het vaste aluminiumprofiel in grootte klein is en de staaldraad klein is, is het product geïnstalleerd in de afstand, en het lijkt alsof niets geïnstalleerd is, zodat is het effect onzichtbaar.

Steek het preventie-ontwerpconcept het product in brand uit een brand eerst is voortgekomen, omdat de mensenbinnenkant niet na de brand in de traditionele ijzervensters van het huisverbetering kon weggaan, en de mensenbuitenkant kon niet binnenkomen, en de reddingstijd werd vertraagd, creërend een ramp die! De onzichtbare grills bestaat uit kleine staaldraden, die in een paar seconden in het geval van een noodsituatie, snel vlucht kunnen worden afgesneden, en de redding ook kan snel worden uitgevoerd!

De esthetica-schoonheid van het product is toe te schrijven aan het onzichtbare effect van het product. Het installeren van dit product beïnvloedt niet het architecturale landschap. De status in de ruimte ook belemmert niet de mening, en de mooie meningsbuitenkant kan ook worden gezien.

Het veiligheid-product is hoofdzakelijk geschikt voor high-rise balkon en de bescherming van de vensterveiligheid, die kinderen kan effectief verhinderen het vallen en bij hoge hoogten te vallen, verhindert de val van kleding, vazen, enz., vertraagt de hoogtevrees van de bejaarden enz. Tegelijkertijd, kan het een alarm aansluiten om diefstal effectief te verhinderen. gebeurd!

 

3. Wat zou ik aandacht aan wanneer kiezen onzichtbare grills moeten betalen?

 

De installatie van onzichtbare grills gaat vaak een misverstand in, denkend dat dikker de draad, veiliger het is. In feite, in termen van esthetica, kleiner de draad, beter het onzichtbare effect en beter het visuele effect. Daarom wanneer kiezen moet de onzichtbare grills, het belangrijkste ding aandacht aan het product besteden. Voor de kwaliteit van aluminium, moet u een dikker materiaal nemen voor het bevestigen van het aluminiumprofiel. Als mogelijke, ingebouwde bevestigende delen, en ook de spoel van het gebruiksroestvrije staal. De draad is best om een draad van 304 te gebruiken of hierboven. De diameter van de draad is gematigd. Doe n't blind dik achtervolgen, natuurlijk, het is ook belangrijk om een goed merk te kiezen. Het in bewaring geven is bezig geweest met deze industrie ongeveer 20 jaar. Als leider in de industrie, is het betrouwbaar!

 

4, het marktpotentieel van onzichtbare grills?

 

De onzichtbare grills heeft een geschiedenis van bijna 15 jaar van zijn vroegste verschijning aan het heden. De producten hebben zich van kustmetropolen aan provincies en steden en provincies ontwikkeld. De producten zijn hoofdzakelijk geschikt voor de veiligheidsbescherming van high-rise balkonvensters. Met een huis in aanbouw, is er een markt voor het product. Met de ononderbroken stijging high-rise tuin-type liftruimten en de voortdurende verbetering van het leven van mensen, kan het traditionele ijzer-aluminium-roestvrije staal aan de vereisten niet meer voldoen, en het verwante beleid is aangekondigd. Voor architecturaal landschap, is de balkonvensters het verboden om traditioneel ijzer-aluminium roestvrij staal te installeren om de algemene tendens te worden, maar de val van puin op grote hoogte en incidenten de op grote hoogte van kinderen blijven voorkomen. De veiligheidsbescherming van balkonvensters in high-rise gebouwen is een onvermijdelijk onderwerp, en de onzichtbare grills voldoen aan diverse vereisten. Het is de eerste keus voor de veiligheidsbescherming van balkonvensters geworden. Men kan zeggen dat zolang onroerende goederen high-rise in aanbouw is, het product moet worden geïnstalleerd. In hete onroerende goederen van vandaag, is het marktpotentieel van het product natuurlijk oneindig.

Van de het Spoorpal van de staaldraad Onzichtbaar Glijdend de Veiligheidstraliewerk 4

 

De onzichtbare Verschijning van Grillsstealth&beautiful behandelt uw familie

 

Het beveiligen van DY Onzichtbare Traliewerkfabriek in Guangzhou.

 

Hebbend Goodview zonder veiligheid te compromitteren

 

Balkon zonder dak? Te hoeven niet zich ongerust te maken!

 

Wij zijn hier voor u!

 

Contactgegevens
GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD

Contactpersoon: Alice

Tel.: +8615914233525

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD
TAISHI-DORPSdongchong STAD, NANSHA-DISTRICT, GUANGZHOU, CHINA
Tel.:86--15914233525
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Balkon Onzichtbaar Traliewerk Leverancier. © 2020 - 2022 invisible-grille.com. All Rights Reserved.