Bericht versturen
Thuis ProductenBalkon Onzichtbaar Traliewerk

De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel

Klantenoverzichten
U bent zeker meer dan enkel een regelmatige leverancier voor ons geweest. Zo is het een echt genoegen doend zaken met u geweest.

—— Thanh (Vietnam)

Wij zijn trots van uw hoogte - kwaliteits onzichtbare grills, ontvingen wij niet klagen van onze klanten vele jaren, en uw dienst is het snelst. Nice om zaken met u te doen.

—— Christer (Thailand)

Uw altijd reactie ons verzoek zeer snel met uw professionele raad. 8 jaar zakelijke relatie is waardig!

—— Pascal (Singapore)

Dank u zeer voor het snelle verschepen. Hoop voor toekomstige succesvolle samenwerking.

—— Evgeniya (Maleisië)

Dank u zeer voor het snelle antwoord. en de verzendingen zijn snel. Hoop voor toekomstige succesvolle samenwerking.

—— Prakash (India)

Wij zijn trots van uw hoogte - is de kwaliteits onzichtbare grills, uw dienst het snelst. Nice om zaken met u te doen.

—— Tom (Kambodja)

U bent een aardige verkoop en een professioneel onzichtbaar traliewerk. Wij zullen zaken met u de hele tijd doen.

—— Jacky (Myanmar)

Ik ben online Chatten Nu

De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel

De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel
Invisible Grill Stainless Steel Wire Rope Nylon Rope
De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel

Grote Afbeelding :  De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangzhou, Guangdong
Merknaam: DY Invisible Grille window
Modelnummer: Dy-B-316-3,0-A11
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 60 Reeksen
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: De Verpakking van de leerzak
Levertijd: binnen 5 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100000sets/per maand

De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel

beschrijving
Merknaam:: DY Onzichtbaar Traliewerk venster-A11 ModelNumber:: Dy-B-316-3,0-A11
Verpakkingsdetails:: De Verpakking van de leerzak Materiaal:: Roestvrij staal onzichtbaar traliewerk balkon-A11
Gebruikte plaats: Onzichtbare Grillbalkon/vensters/gebouw-A11 Roestvrij staaldraad: #316 rang 3.0-A11
Uitgevoerde grootte: 3m/set (onze bedrijfnorm) - A11 Kader: Aluminium (onze fabrieksnorm) - A11
Deel: Klemkruis + 3.0-A11
Hoog licht:

bouwstaal Onzichtbaar Traliewerk

,

Het Onzichtbare Traliewerk van de staaldraad

,

grill van het veiligheids de onzichtbare balkon

Oplossing Geconstrueerde Highrise van Roestvrij staalkabels Toevallige Dalingen voor Balkon Onzichtbaar Traliewerk

 

Korte beschrijving:

 

 

Marktpotentieel van onzichtbare beschermende netto? De onzichtbare beschermende netten zijn bijna een decennium sinds hun vroegste verschijning, Producten van de kustmetropool aan de provincies en prefecturenontwikkeling geweest, en aan overal de steden en de provincies van het uitvoerige schot, zijn de Producten hoofdzakelijk geschikt voor de veiligheidsbescherming van high-rise balkonvensters, kan men dat zolang een huis in aanbouw is, het product een markt heeft, met de huidige high-rise tuin-stijl liftruimten zeggen blijft zich bevinden, kan de voortdurende verbetering van het leven van mensen, Traditioneel ijzer en aluminiumroestvrij staal aan de vereisten niet meer voldoen, wordt de aankondiging van relevant beleid, voor het architecturale landschap, de balkonvensters toegestaan om geen traditioneel ijzer te installeren en het aluminiumroestvrije staal om de tendens van The Times te worden, maar de val van het puin op grote hoogte, en de ononderbroken incidenten van kinderen die van hoge hoogte vallen, de veiligheidsbescherming van high-rise balkonvensters zijn een onvermijdelijk onderwerp, voldoet de onzichtbare netto bescherming aan de vereisten van alle aspecten, wordt het eerste keusproduct voor de veiligheidsbescherming van het balkonvenster, kan men zeggen dat zolang de high-rise gebouwen in aanbouw zijn, het product, in onroerende goederenvandaag heet moet worden geïnstalleerd, is het marktpotentieel van producten natuurlijk oneindig.

 

De intelligente onzichtbare netto veiligheidsbescherming, is een soort installatie in het venster, balkon en andere plaatsen, voor het huisleven om anti-diefstal bescherming te bieden, dalende voorwerpen en andere veiligheidswaarborg van de nieuwe producten van de de bouwveiligheid te verhinderen, het plaatst vele voordelen zoals veiligheid, mooi, praktisch in een kostuum, die het recentste concept huisveiligheid vertegenwoordigen in de 21ste eeuw. Kies de onzichtbare bescherming netto in drie aspecten: ten eerste, of het merk een beroemd merk is, omdat slechts het beroemde merk zijn kwaliteit kan waarborgen, ten tweede, reusachtig is de prijs van onzichtbare beschermende netto, zal een klein verschil een grote rekening, en tenslotte berekenen, de kwaliteit van de onzichtbare netto bescherming zien? Kunt niet u aan uw eigen vereisten voldoen. Daarom is de keus van een groot merk, goede kwaliteit, betaalbaar onzichtbaar beschermings netto merk, ongetwijfeld het meest betaalbaar.

 

Antiroest

 

Het veiligheidstraliewerk wordt gemaakt van roestvrij staal en rang specifiek 316 voor antiroest en duurzaamheid.

 

Het glijden van vensters is ook een populaire keus maar vereist grote vensterruimten aangezien het een plaats moet hebben om zijn glijdende panelen te parkeren. Aldus, wordt dit ontwerp gewoonlijk gebruikt in woonkamers en keukens die gewoonlijk grote vensterruimten hebben. Dit ontwerp is ook hoogst gezocht aangezien het gemakkelijker is te handhaven en vereist niet de binnenlandse arbeiders om hun leven op risico te zetten om de panelen schoon te maken.

 

Een nieuwe vorm van veiligheidstraliewerk

 

Het veiligheidstraliewerk wordt gemaakt van slanke roestvrij staaldraden die in een gespecialiseerde kaderstructuur worden opgezet. Het is een nieuwe vorm van veiligheidstraliewerk dat de veiligheid van kinderen in hoge stijgingsgebouwen terwijl het handhaven van een transparante goede mening in tegenstelling tot conventioneel traliewerk verzekert. Elke draad is ingebouwd met hoogspanningskabel geschikt om kracht van 160-170KG te weerstaan, betekenend het sterk even genoeg is om aluminium of ijzerbars in hun ongevallenpreventierol te substitueren.

 

De belangrijkste gebieden die aan aanvallen naar voren gebogen zijn zijn vensters en deuren. U moet de materialen evenals de stijlen van de poorten en traliewerk dan kiezen. Dit u kan beslissen slechts gebaseerd op de veiligheidsvoorschriften die u samen met de begroting en uw persoonlijke smaak hebt. De poorten en het traliewerk zijn enkel beschermende metalen die enkel in de voorzijde van de belangrijkste deur en ook achter venster voor de functies kunnen worden geïnstalleerd dat zij moeten gebruiken. Omvat hier de informatie u betreffende diverse soorten de opties van poorten en traliewerk wenst u in markt hebt.

 

 

Gemakkelijke Brandtrap

 

In plaats van het hebben van veelvoudige die kabels met het kader van het Veiligheidstraliewerk worden verbonden, is onze installatiemethode lichtjes verschillend om brandtrapveiligheidsmaatregel te verbeteren. Het veiligheidstraliewerk vereiste een speciaal materiaal om de kabels te snijden.

 

Wij verstrekken veiligheidsoplossing voor onze klanten en hun families.

In bewaring gevend die Veiligheidstraliewerk ook als In bewaring geven wordt bekend gevestigd sinds het vroege jaar van 2000. Wij geloven het Huis het veilige toevluchtsoord voor elk en iedereen van ons is. Waar er naar huis zijn, zal er onze liefdedegenen, onze Gezinslevens zijn.

 

Eigenschap:

 

1. antiroest

2.Safety het traliewerk wordt gemaakt van roestvrij staal en rang specifiek 316 voor antiroest en duurzaamheid.

3.Strong & Duurzaam

roestvrij staal 4,316 is gekend voor het is superieure sterkte en capaciteit om hoge druk te weerstaan.

 

Specificatie:

 

Modeltype: Dy-AL al Clours
Dikte: 1.5mm
Grootte: 6m/set
De uitvoergrootte: besnoeiing in 2m/set of 3m/set
MOQ: 50sets
Gewicht: 2.4KGS/set

 

Beeld die tonen:

 

De onzichtbare van de de Draadkabel van het Grillroestvrije staal Nylon Kabel 0

 

 

Waarom heb ik invisiblie traliewerk nodig?

 

Als u bij de hoge stijgingsbouw blijft en kinderen hebt, is het onzichtbare traliewerk de beste oplossing om u vrede van mening te geven zonder de esthetisch aangename mening te offeren. Het beschermt uw kinderen tegen het vallen over hoge plaatsen, nog domein uw mening in tegenstelling tot traditioneel metaaltraliewerk.

 

De draad keek dun. Bent u zeker het kunt traditioneel traliewerk vervangen?

 

Afhankelijk van materiaal, kan de draad van het hoogspanningstaal voor onzichtbaar traliewerk wordt gebruikt trekkracht van 100-140kg weerstaan die, betekenend eveneens is het

sterk genoeg om aluminium of ijzerbars in hun ongevallenpreventierol te substitueren.

 

Dan is het niet geschikt om diefstal dan te verhinderen?

 

Het onzichtbare traliewerk is geschikter, en niet geschikt voor kinderenveiligheid voor diefstal en inbraakpreventie aangezien het gesneden open kan zijn.

 

Zal de draad uiteindelijk los worden?

 

Nr, onze methode van de de vooruitgangsinstallatie van het bedrijfgebruik om het draadverblijf vast jarenlang ervoor te zorgen

Hmm waar u kerelsdekking?

Momenteel dienen wij de markten van KL en JB-. Contacteren ons hieronder om te weten te komen of uw gebied behandeld is

 

Ik ben interessant! Hoe kan begonnen ik worden?

 

De moderne onzichtbare grill kan ook met toegevoegde rollen komen. Het is gemeenschappelijk tegenwoordig om een anti-inbraaksysteem in uw grill op te nemen om tegen inbraken te bewaken, als de veiligheid uw volgende zorg naast veiligheid is.

 

Als u van plan bent uw bestaande grill te vervangen, is het hebben van onzichtbare grill als uw optie geen slecht idee. U kunt niet zeer verkeerd gaan met zo vele voordelen aan dergelijke betaalbare tarieven; het risico is enkel klein te. Het bewijsmateriaal van zijn groeiende vraag en goedkeuring spreekt duidelijk voor zich. Begin sommige studies te doen nu, ga zorgvuldig door de catalogi en lees de beschrijving van elk. De goede bedrijven van de venstergrill zouden blij zijn om vrij overleg te verstrekken, zouden sommigen zelfs aanbieden kostenloos te installeren. Grijp deze voordelen, zijn zij van u om te hebben. Als u een vrij onsitecitaat voor onzichtbaar traliewerk voor huis nodig hebt.

 

 

Het glijden van vensters is ook een populaire keus maar vereist grote vensterruimten aangezien het een plaats moet hebben om zijn glijdende panelen te parkeren. Aldus, wordt dit ontwerp gewoonlijk gebruikt in woonkamers en keukens die gewoonlijk grote vensterruimten hebben. Dit ontwerp is ook hoogst gezocht aangezien het gemakkelijker is te handhaven en vereist niet de binnenlandse arbeiders om hun leven op risico te zetten om de panelen schoon te maken.

 

Na het kiezen van het type van vensters voor uw ruimte, is het ook belangrijk om nota van de gebruikte materialen te nemen. De gebruikelijke die materialen voor vensters worden gebruikt zijn hoofdzakelijk houten, staal en aluminium.

 

Met een grote zorg van veiligheid, het Aluminiumvenster een ding van de toekomst toe te schrijven aan zijn capaciteit werd om het probleem van hout en staal op te lossen. Het was lichtgewicht makend het voor binnenlandse meisjes, wijfjes en bejaarden gemakkelijk te werken. Het was ook duurzaam aan het weer en roest niet, makend tot het eerste keus voor HDB-vlakten. Samen met zijn met hoge weerstand over gewichtsverhouding, het aluminium ook gemakkelijk en voortgevloeid is te vormen en te vormen zijnd een rendabeler materiaal voor vensters.

 

De draad van het veiligheidsnet is voor 5 cm het standaard uit elkaar plaatsen. Elke draad is bereik aan 120 kg treksterkte. De norm van wair is zoals hieronder:

 

1. De draad is volgens de materialen van GB 304# en van 316# twee.

2. Het midden van de draad met een isolerend alarm van de kernverbinding.

3. Niet absorberende, sterke anti-koud, anticorrosief, anti - ultraviolet. nooit roest. de kabel binnen met een geïsoleerde draad, die 12 PCs-draden delocaliseert, het totaal is 13 met een laag bedekt met een laag van nylon beschermende film plotseling geroepen 12+1 is.

 

 

Het beveiligen van DY Onzichtbare Traliewerkfabriek in Guangzhou.

 

Hebbend Goodview zonder veiligheid te compromitteren

 

Balkon zonder dak? Te hoeven niet zich ongerust te maken!

 

Wij zijn hier voor u!

 

Contactgegevens
GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Alice

Tel.: 8615914233525

Fax: 86-20-34902317

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)